کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد کاهش قیمت دینار عراق در مشهد | پول افغانستان و ترکیه چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) | خیار کیلویی ۲۵ هزار تومان دستورالعمل اجرایی خرید و فروش طلا و نقره آنلاین تصویب شد | راه‌اندازی سامانه‌ای ناظر بر عملکرد و تعهدات پلتفرم‌های آنلاین توسط بانک مرکزی طرح جدید بنزینی دولت به‌نفع دهک‌های پایین درآمدی است
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: آب در مشهد جیره‌بندی نخواهد شد | حق تعرض به آب شرب و کشاورزی کلات را نداریم + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۰۶۳۹
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
  • ۴
فرماندار مشهد: آب در مشهد جیره‌بندی نخواهد شد | حق تعرض به آب شرب و کشاورزی کلات را نداریم + فیلم
فرماندار مشهد گفت: ما به‌هیچ‌وجه به دنبال جیره‌بندی آب نخواهیم بود و آب در شبکه منازل مشهد به صورت دائم وجود خواهد داشت. اکنون داریم به سمت تنظیم فشار آب می‌رویم که این خود صرفه‌جویی ایجاد کرده و از اسراف جلوگیری می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سیدحسن حسینی با حضور در مؤسسه فرهنگی شهرآرا به مناسبت روز خبرنگار، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: موضوع آب در مشهد موضوعی بسیار مهم و پیچیده است. شهر مقدس مشهد از ابتدای شکل‌گیری خود، با مشکل آب مواجه بوده و هرچقدر جمعیت بیشتر شده، این مشکل نیز افزایش یافته است.

تعداد بازدید : 361

وی افزود: ما براساس برنامه‌هایی که در تأمین آب مشهد داریم، باید ۷۰ درصد آب مشهد را از سد‌های اطراف مشهد و به‌ویژه سد دوستی و ۳۰ درصد را از منابع زیرزمینی و چاه‌های عمیق تأمین کنیم. در اثر خشکسالی که در این ۲۰ سال اخیر به صورت متوالی ایجاد شده، سد‌ها به‌شدت فقیر شدند و ما مجبور شدیم برعکس این وضعیت عمل کرده، یعنی ۷۰ درصد آب را از چاه‌های زیرزمینی و ۳۰ درصد را از سد‌ها تأمین کنیم.

میزان ذخیره سد دوستی به حداقل ممکن رسیده است

حسینی با بیان اینکه سد دوستی یکی از منابع مهم تأمین آب مشهد است، عنوان کرد: حجم آبگیری این سد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب است، اما در اثر خشکسالی و همچنین به‌دنبال سد‌هایی که در بالادست در افغانستان احداث شده، میزان ذخیره این سد به حداقل ممکن یعنی به حدود ۸۰ میلیون مترمکعب رسیده است. ما ظرفیتی ایجاد کردیم که در هر ثانیه، ۶۰۰۰ لیتر از سد دوستی به مشهد منتقل شود، اما با این وضعیت نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم و در هر ثانیه می‌توانیم بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ لیتر را منتقل کنیم که حجم قابل‌ملاحظه‌ای نیست.

فرماندار مشهد بیان کرد: مشهد در فصول گرم در هر ثانیه، ۱۳ هزار لیتر و در فصول سرد در هر ثانیه، بین ۷ تا ۸ هزار لیتر مصرف دارد. برای اینکه بتوانیم این کمبود را جبران کنیم، تمام چاه‌هایی را که در مشهد و اطراف آن است، احصا کردیم و در حالت آماده‎‌باش قرار دادیم تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار بگیرند و وارد شبکه شوند. برای این کار نیاز بود مجوز‌ها و منابعی را تمهید کنیم تا این چاه‌ها به‌روزرسانی شوند و به طور کامل در حالت آماده‌باش قرار بگیرند که این کار انجام شد. جلسه خوبی را با کمک نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با وزیر نیرو برگزار کردیم، مجوز‌های خوبی گرفتیم و چاه‌ها را برای این تابستان تجهیز کردیم. این برای کوتاه‌مدت است.

ما به‌هیچ‌وجه حق تعرض به آب شرب و کشاورزی مردم کلات را نداریم

وی با اشاره به اینکه در میان‌مدت برنامه‌هایی برای تأمین آب مشهد وجود دارد، تصریح کرد: یکی از این برنامه‌ها انتقال آب مازاد کلات است. من همیشه تأکید می‌کنم که ما به‌هیچ‌وجه حق تعرض به آب شرب و کشاورزی مردم کلات را نداریم؛ بنابراین به این سمت رفتیم تا از مازاد آبی که به ترکمنستان می‌رود و به دلیل نداشتن تمهیدات از مرز خارج می‌شود، به میزان ۵۰ میلیون مترمکعب در سال از طریق یال‌های شمالی هزارمسجد و سد‌های موجود استفاده کنیم. این، بخشی از کمبود آب مشهد را جبران خواهد کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از طرح‌های میان‌مدت سد شوریجه است. این پروژه پیشرفت فیزیکی خوبی دارد و امیدوارم امسال با شروع فصل بارندگی، شروع به آبگیری کند و از این سد نیز به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب استفاده کنیم. امیدواریم که امسال بارندگی افزایش پیدا کند و سد‌هایی که در اطراف مشهد وجود دارند، پرآب شوند. اگر سد‌های ارداک، طرق و کارده و همچنین سد دوستی به اندازه کافی آب داشته باشند، نیاز ما به استفاده از چاه‌ها به حداقل ممکن می‌رسد.

به‌هیچ‌وجه به دنبال جیره‌بندی آب نخواهیم بود

فرماندار مشهد ادامه داد: ما به‌هیچ‌وجه به دنبال جیره‌بندی آب نخواهیم بود و آب در شبکه منازل مشهد به صورت دائم وجود خواهد داشت. اکنون داریم به سمت تنظیم فشار آب می‌رویم که این خود صرفه‌جویی ایجاد کرده و از اسراف جلوگیری می‌کند. فرهنگ صبوری در مشهد در حوزه آب قابل‌تحسین است. ۸۰ درصد از مردم مشهد زیر الگو، مصرف می‌کنند که نکته بسیار مهمی است، ۲۰ درصد نیز بیشتر از الگو، مصرف دارند که باید الگو را رعایت کنند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، برای اینکه بتوانیم آب را تأمین کنیم، با افرادی که به صورت غیرمجاز از شبکه سرقت آب دارند، به‌شدت برخورد خواهیم کرد، مخصوصاً در باغ‌ویلا‌ها و باغاتی که در اطراف مشهد وجود دارند. گروهی به نام «مدافعان آب» تشکیل دادیم که با هرگونه گزارشی درخصوص استفاده غیرمجاز از آب به‌شدت برخورد می‌کنند و جریمه‌های میلیاردی دارند. مقامات قضایی ابزار‌های خوبی را در اختیار ما گذاشتند تا به‌شدت با این جرائم برخورد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شوهر کابر
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
0
0
جلوی مهاجرت به مشهد را بگیرید به شهرداریها بگید اینفدر مجوز ساخت ساز ندهد بخاطر دریافت پول زیاد الان اکثر همسایگان ما مشهدی نیستند حتی به اهجه شهرستانی صحبت می کنند از استانها دور چقدر مهاجر امده افغانها را بیرون کنید حداقل بالی ده ملییون در مشهد هستند بالی پایین حاشیه شهر فردا از تهران بدتر میشه سفره نان ده نفر نشته سر سفره صد نفر مشخصه جوابگو نیست کسی به فاجعه بی ابی در اینده که گربانگیر خود مشهدیها که اصل نصبشان مال همین خته و دیار بوده کم کم بخاطر نبود اب باید مهاجرت کنند به شمال و یا جاهای دیگر خدا بخیر بگذرونه نگارنده متن شوهر کاربر
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
0
0
جلوی هدر رفت آب از طریق چاه های غیر مجاز در باغ ویلاهای اطراف مشهد را بگیرید مشکل آب حل می شود البته اگر این موضوع شامل مجریان نمی گردید حتما تا حالا حل شده بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
0
0
یک پیشنهاد سامانه ای تشکیل بدین در رابطه با اعلام گزارشات مردمی که با ارسال تصاویر سند محکمی باشه برای جریمه کسانی که آب رو اسراف میکنن ما همسایه ای داریم که هرروز باید ماشین بشوره هرچقدر هم تذکر میدیم انگار نه انگار لطفا بابت شستن ماشین یک جریمه سنگین بزارین تا فرهنگ سازی بشه ماشین باید تو کارواش شسته بشه نه جلوی در خونه
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
0
0
سلام،من بچه کلاتم،این آقای فرماندار اصلا ب مناطق مرزی کلات سر زده ببینه چقدر آب شیرین درجه یک می‌ره اونور مرز.نوار مرزی رو اگه از نزدیک ببینین این ور سمت ایران برهوت اونطرف بهشت حتی اکثر چوپانان ایران برای چرا غیر مجاز میرن اونطرف.یعنی به خودشون زحمت نمی‌دن برن ببینن و یه فکری بکنند.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->